Klímát gyorsan➜ Klíma szerelés és karbantartás, tisztítás, javítás - Budapesten és a környező megyékben ➜ AKÁR 2 HÉTEN BELÜL

Gree vagy Daikin? Kínai vagy japán?

Mi a különbség a Gree és a Daikin klíma között?

A Gree, egy olcsó készülék gyártó a 90’es évek óta,  ami több ársávban kapható készülékeket gyárt:  tulajdonságai, extrák mennyisége miatt. Az alap Pulse modelltől, az U-crown modellig. A minőségük sokat javult az elmúlt évtizedekben.

A hazai piacon több márkanév gyártatja a Gree-vel a klímáit: Polar, Sinclair, Fisher, stb.

A Daikin, 1951 óta gyárt oldalfali klímát, ezért sok tapasztalata van az iparágban. Ez  garantálja, hogy a készülékek magas minőségben, sok féle felszereltségben, akár skandináv időjárásban is megfelelően dolgoznak. A készülékek a leghalkabbak közé tartoznak, meglepő hallani ha mellette van egy másik márka klímája, hogy mekkora különbség van közöttük.

 

Van pár különbség a két márka termékei között:
A Gree klímák hűtésben alacsonyabb hőfokú levegőt fújnak be, ebből adódóan a kondenzvíz sokkal több keletkezik. A Daikin sokkal precízebb szabályozással dolgozik, nem fúj olyan hideg levegőt. Ezért van, hogy napokig nem folyik kondenzvíz belőle. A kevésbé hideg levegő miatt sokkal komfortosabb, hálószobában is.

A Gree klímákban a Daikinhoz képest alapból van wifi modul, ami a Daikinnál külön kell megvenni.
A Daikinnak az alkalmazása teljesítményt is mér, ma főleg fontos információ a tulajoknak.

Ha kérdése van, tegye fel:

kapcsolat

 

Rólunk

KLÍMÁT GYORSAN
Klíma telepítés és karbantartás Budapesten és Pest, Nógrád, Komárom-Esztergom megyében.

Cikkajánló

Klíma berendezések