Klímát gyorsan➜ Klíma szerelés és karbantartás, tisztítás, javítás - Budapesten és a környező megyékben ➜ AKÁR 2 HÉTEN BELÜL

Számla és garancia

A fizetéskor gyakran felteszik a kérdést: lehetne számla nélkül?

Nem, nálunk nem lehet.

Elmondom, hogy miért nem is érdemes!

A klímákat számlával vesszük a forgalmazóktól, és ők is így adnak rá garanciát. Ez az egyik ok, hogy nem tudjuk áfa mentesen eladni (az áfa nem lesz a miénk, befizetjük az államnak).

A telepítés Áfa mentes (0%-os Áfás), így nekünk ezért is mindegy hogy adunk-e számlát vagy nem. Ennek megvan az az előnye, hogy az Áfával alacsonyabbak az áraink, mint aki 27%-os Áfás.

A számlán a klíma és a telepítés szerepel: a telepítés anyag és munka alap ára, illetve ha van ezen kívül más anyaghasználat.

Az árajánlattól a számlán kizárólag akkor térünk el, ha az árajánlathoz képest a vevő mást szeretne. Például máshol legyen a beltéri vagy a kültéri egység, máshová / máshogy menjen a cseppvíz cső, stb.

Persze apró változtatások, ami nem kerül jelentős anyag költségbe, nem módosítják a fizetendő összeget.

Több felé az országban szinte megfagy a levegő, hogy számlát fogok adni, és nem megy “okosban” mint a helyi szerelőknél.
Mi nem fogunk/tudunk ezen a kérdéssel foglalkozni.

Nem érdemes kockáztatni, senki nem nyer nélküle, csak a garanciát veszti el a berendezésre. Ha csak emiatt választ másik kivitelezőt, akkor mi nem egymást kerestük.